Vi søker en dyktig og kvalitetsbevisst medisinsk redaktør for NEL

Ansettelsesform: Fast

Publisert Sist oppdatert

INFORMASJON

Tjeneste

Medisinsk redaktør 

­

Arbeidsgiver

Norsk Helseinformatikk AS

­

Sted

Trondheim / Oslo­

Søknadsfrist

31.7.2024

Ønsker du en nøkkelrolle i å sikre at pasienter i Norge får god og vitenskapsbasert behandling?

Norsk Helseinformatikk (NHI) er Skandinavias ledende leverandør av kvalitetsikret helseinformasjon til både helsepersonell og innbyggere – og gjennom våre digitale produkter jobber vi for "bedre helse gjennom kunnskap".

Vi er stolte av Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL), som er vårt digitale beslutningsstøttesystem. NEL benyttes av nesten alle norske allmennleger, sykehus og kommuner, og som bidrar til at fastlegene til enhver tid er faglig oppdatert.

Vi søker nå en dyktig medisinsk redaktør til vår redaksjon. Stillingsprosent kan tilpasses slik at den kan kombineres med annen stilling/praksis.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Som medisinsk redaktør i NEL vil dine hovedoppgaver være å oppdatere og revidere eksisterende artikler i NEL. Dette inkluderer informasjon til pasientene. Du vil få mulighet til å holde deg oppdatert på den nyeste vitenskapelige litteraturen og identifisere behov for endring og revisjon av innholdet i NEL. Enkle endringer gjør vi selv, mer omfattende endringer gjøres sammen eksterne fagmedarbeidere som kjenner området godt. I tillegg vil du ha redaksjonelt samarbeid med våre søsterredaksjoner i Sverige, Danmark og Tyskland, noe som gir deg muligheten til å påvirke og dele kunnskap på tvers av landegrensene.

Hvem er du?

Vi søker deg som er en engasjert allmennmedisiner eller generalist med klinisk erfaring. Med din skriveerfaring eller akademiske bakgrunn, har du en unik evne til å formidle kompleks medisinsk informasjon på en forståelig og engasjerende måte. Du kjenner prinsippene for og kan vurdere kvaliteten av forskning, noe som gjør at du kan bidra til å sikre at kunnskapen vi tilbyr er pålitelig. Vi er en liten redaksjon og vi setter stor pris på at du er omgjengelig og trives med å samarbeide, også på tvers av fagområder. Du behersker både norsk og engelsk språk. Det er en fordel at du har et godt faglig nettverk som du kan dra nytte av og samarbeide med i ditt arbeid.

Vi tilbyr:

Vår bedrift har et hyggelig, stabilt og tverrfaglig arbeidsmiljø, hvor samarbeid og fellesskap står i fokus. Vi setter pris på mangfold og verdsetter den unike kompetansen hver enkelt ansatt bidrar med.

Vi er en trygg arbeidsgiver med solide eiere som legger stor vekt på å skape en positiv arbeidsopplevelse for deg. Hovedkontoret er i Trondheim, men her er det mulighet til å gjøre mye av arbeidet digitalt. Vi har også lokaler sentralt i Oslo som kan benyttes. Vi ser verdien av å møtes regelmessig, så du må regne med noe reising til Trøndelags perle.

Arbeidstiden er fleksibel, slik at du kan oppnå en god balanse mellom arbeid og privatliv. Det er lett å kombinere en stilling hos oss med f.eks. forskning da vi ikke er avhengige av at du arbeider på samme tid hver uke.

Vi dekker deltakelse på ett emnekurs pr. år. I hovedsak for å holde seg faglig oppdatert, men det kan også være til hjelp for å opprettholde rett til tilleggstakst som spesialist i allmennmedisin.

Hvis du ønsker å bidra til vår viktige misjon om bedre helse gjennom kunnskap og være en del av et engasjerende og faglig sterkt miljø, ser vi frem til å motta din søknad!

Om arbeidsgiveren

NHI er en del av Bonnier AB, et av Nordens ledende mediekonsern. Vi er en ambisiøs kompetansebedrift i vekst med et stort marked, og en viktig ressurs for læring, kunnskapsformidling og beslutningsstøtte til leger, helsepersonell og privatpersoner. Vår nettside NHI.no er Norges største helsenettsted, med over 500.000 unike brukere hver uke. NEL har over 5000 allmennleger som betalende abonnenter.


 FINN-kode: 358558745

Powered by Labrador CMS