Nevrolog ved Nevromuskulært kompetansesenter (NMK)

Ansettelsesform: Vikariat

Publisert

INFORMASJON

Tjeneste

Nevrolog

­

Arbeidsgiver

Universitetssykehuset Nord-Norge HF

­

Sted

Tromsø

­

Søknadsfrist

30.04.24

Ønsker du å ta del i et fagfelt innen nevrologien der det foregår spennende utvikling? Kombinere klinisk diagnostikk, fagutvikling og forskning? 

Nevromuskulært Kompetansesenter (NMK) søker etter nevrolog som kan ta del i vårt kliniske utredningsarbeid, våre spennende forsknings- og fagutviklingsprosjekter, og ulike former for utadrettet kompetansespredning. Vi ser etter deg som har en relevant fagbakgrunn og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du har interesse for kvalitetsutvikling i helsetjenestene, trives med å delta i- og utvikle faglige nettverk, og har gjerne også forskningskompetanse.

Hva får du igjen for dette? En faglig stimulerende hverdag i et godt kollegium både på UNN, nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til mulighet til å jobbe dagtid eller inngå i vaktordning om du ønsker.

Hvem er vi? Nevromuskulært kompetansesenter (NMK) er et nasjonalt kompetansesenter for sjeldne, arvelige nevromuskulære sykdommer. Kompetansesenteret er lokalisert i Tromsø som en del av UNN HF, og er organisert som et av ni sentre under Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser (NKSD) i Oslo universitetssykehus (OUS). NMK er administrativt organisert som en seksjon i Nevro-, hud- og revmatologisk avdeling, UNN, og stillingen vil være plassert under senterleder ved NMK.

NMK har per i dag 1,4 nevrologstilling, fordelt på to nevrologer. Den utlyste stillingen er et vikariat i 100% stilling for en av nevrologene som jobber med forskningsutvikling og som skal gå ut i permisjon. Det er ønskelig med tre nevrologer tilknyttet NMK, så det kan være mulighet for forlengelse i en mindre stillingsbrøk etter vikariatets utløp. Det kan også åpnes for dialog med leder på nevrologi legeseksjon om eventuell mulighet for en kombinasjon i full stilling. Stillingen på nevrologi legeseksjon vil da være rent klinisk.

NMK leder Norsk nevromuskulært kompetansesamarbeid, som også består av Enhet for arvelige nevromuskulære tilstander ved OUS, og Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser.

Du kan lese mer om NMK og våre ulike samarbeider her: https://unn.no/fag-og-forskning/kompetansetjenester-og-sentre/nevromuskulert-kompetansesenter

Norsk nevromuskulært kompetansesamarbeider er medlem i ERN Euro-NMD: https://ern-euro-nmd.eu/ 

Noe reisevirksomhet må regnes med. Lønn etter tariff.

Arbeidsoppgaver

  • bidra til medisinskfaglige oppgaver i NMK i samarbeid med senterleder, seksjonsoverlege og andre fagpersoner i NMK
  • bygge kompetanse og spre kunnskap gjennom klinisk diagnostikk, relevant forskning og litteraturstudier
  • delta i planlegging og gjennomføring av forsknings- og kvalitetsutviklingsarbeid, herunder både egeninitierte og oppdragsstudier
  • bidra med medisinsk kompetanse under arrangementer i regi av NMK og Norsk nevromuskulært kompetansesamarbeid
  • delta i nasjonale og internasjonale sammenhenger der det er sentralt at NMK er representert
  • arbeide systematisk for kvalitetsutvikling av helsetjenestene i sjeldenfeltet, koordinert med NMKs interne og eksterne samarbeidspartnere
  • holde undervisning og bidra med kompetansespredning ved kurs rettet mot fagpersoner
  • faglig leder 10% stilling for det nasjonale medisinske kvalitetsregisteret NORNMD i perioden der annen nevrolog er ute i permisjon

Hvis ønskelig er deltakelse i vaktordning knyttet til nevrologi legeseksjon en mulighet.

Kvalifikasjoner

  • Fortrinnsvis spesialist i nevrologi, men LIS med overlegekompetanse i nevrologi oppfordres også til å søke
  • Forskningskompetanse, herunder erfaring med klinikk nær og/eller helsetjenesteforskning er en fordel
  • Erfaring fra arbeid med sjeldne arvelige nevromuskulære sykdommer, og/eller andre sjeldne nevrologiske tilstander, er en fordel

Personlige egenskaper

  • evne til å kunne prioritere mellom oppgaver og jobbe strukturert og selvstendig
  • motivert for å bidra inn i teamarbeid
  • gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • endringsvilje og evne til nytenkning.
  • gode evner til kunnskapsformidling på norsk og engelsk.

Personlig egnethet og intervju vil bli vektlagt ved ansettelse.

Vi tilbyr

  • gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • lønn i henhold til gjeldende overenskomster og avtaler
  • Stillinger: 1
  • Stillingsprosent: 100
  • Startdato: 19.08.2024
  • Sluttdato: 17.08.2025

Webcruiter-ID: 4797127679

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vi er universitets- og regionsykehuset for hele Nord-Norge, og vår visjon «Med pasienten – for pasienten» gjenspeiler at vi i UNN skal spille på lag med pasientene.

De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN jobber etter verdiene kvalitet, trygghet, respekt og lagspill. Sistnevnte fremhever viktigheten av godt samspill internt, og ha et nært og godt samarbeid med kommunehelsetjeneste, UiT Norges arktiske universitet, Helse Nord RHF og andre helseforetak i regionen. Les mer om oss på unn.no.

UNN har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Det vil bli lagt positiv vekt på om søker har kompetanse på samisk språk og/eller kultur.

UNN ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. UNN jobber for å realisere regjeringen sin inkluderingsdugnad om at 5% av faste nytilsettinger skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.

Powered by Labrador CMS