Daglig leder. Apotekenes kompetanse- og utviklingssenter.

Ansettelsesform: Fast

Publisert Sist oppdatert

INFORMASJON

Tjeneste

Daglig leder

­

Arbeidsgiver

Apokus

­

Sted

Oslo

­

Søknadsfrist

31.10.2024

Vi er i en vekstfase og trenger en som kan videreutvikle Apokus

Apokus har nye og spennende oppgaver foran seg for å bidra til å videreutvikle helsepersonell i apotek og apotek som en del av helsetjenesten. Apokus er et bransjefelles kompetanse- og utviklingssenter for apotek. Vi tilbyr egenutviklede e-læringskurs og opplæringsaktiviteter for apotekansatte. Vi gjennomfører også praksisnære forsknings- og utviklingsprosjekter av bransjefelles interesse for apotekene. Apokus AS eies av Stiftelsen til fremme av norsk apotekfarmasi og Apotekforeningen.

Som daglig leder vil du få en sentral rolle i ledelse og utvikling av Apokus som bransjens foretrukne kompetanse- og utviklingssenter. Sammen med åtte dedikerte og kompetente medarbeidere, skal du legge til rette for å sikre høy kvalitet på opplæringsvirksomheten og FoU-prosjektene.

Apokus har et utstrakt samarbeid med apotekeraktører og andre interessenter på legemiddelområdet. For å lykkes må du kjenne apotekhverdagen og apotekbransjen godt. Av utdanning bør du ha en master i farmasi/cand.pharm. eller tilsvarende høyere utdanning og det er en fordel med ledererfaring. Du må ha forståelse for prosjektplanlegging, prosjektledelse, budsjett- og prognosearbeid.

Som leder må du ha god forretningsforståelse og må kunne navigere mellom strategisk og operativt arbeid. Du må være en utpreget relasjonsbygger, initiativrik og være nysgjerrig på nye muligheter.

Hvis dette er av interesse for deg, så kan vi tilby utfordrende og spennende oppgaver i et selskap i vekst, godt arbeidsmiljø med hyggelige arbeidskollegaer, arbeidssted Majorstua og lønn etter avtale.

Ta gjerne uforpliktende og konfidensiell kontakt med partner Hans Petter Karlsen i Habberstad, tlf. 93425743, eller styreleder i Apokus Hans-Petter H. Johannessen, tlf. 90233496.


Apokus er et bransjefelles kompetanse- og utviklingssenter for apotek. Vi tilbyr egenutviklede e-læringskurs og opplæringsaktiviteter for apotekansatte. Vi gjennomfører også praksisnære forsknings- og utviklingsprosjekter av bransjefelles interesse for apotekene

I Apokus jobber det et team av medarbeidere med erfaring fra apotek, farmasifaglig kurs- og tjenesteutvikling, forskning og digital kommunikasjon.

Les mer på våre nettsider: apokus.no

Webcruiter-ID: 4872585366

Powered by Labrador CMS