Fastlege ved Stridsklev legekontor

Ansettelsesform: Fast

Publisert

INFORMASJON

Tjeneste

Fastlege - Alis Stridsklev legekontor

­

Arbeidsgiver

Porsgrunn kommune

­

Sted

Porsgrunn

­

Søknadsfrist

28.04.24

Vi søker etter ny legekollega som vil være med på laget og bidra til gode tjenester for Porsgrunn kommunes innbyggere. Stridsklev legekontor har en ledig Alis fastlege stilling som kommunal ansatt, og vi søker deg som vil bidra med å utvikle legekontoret.

Stridsklev legekontor er under utvikling, og flytter inn i nyoppusset lokaler mai/juni. Legesenteret har siste året hatt en økning fra 2 til 4 hjemler. Denne listen ble opprettet sept. 2023 og har 500 pasienter. Listen skal gradvis økes i samarbeid med hjemmelsinnehaver og kommuneoverlege. Legekontoret bruker Pasient Sky som journalsystem. 

Porsgrunn har en befolkning på 37 000 innbyggere og 44 fastlegehjemler. Porsgrunn kommune satser på Alisene og er vi er en utdanningsinstitusjon. Dersom det er ønskelig, kan man ta sykehusåret på vårt lokalmedisinske senter. For å følge opp fastlegene våre godt har vi ansatt en avdelingsleder for legetjenester og en kommuneoverlege som følger deg opp faglig i tillegg til veileder. Vi har en legevakt under utvikling, og fra 2026 får vi en ny legevakt i nye og flotte lokaler. Vaktbelastningen er lav, og vi har gode kompensasjonsordninger. Som fastlege kan vi tilby deg et faglig og sosialt stimulerende miljø. Som kommunalt ansatt lege kan du velge mellom fastlønn eller 8-2 avtale

Stridsklev legekontor ligger i en av de største bydelene i Porsgrunn. Her er det barneskole, barnehage, kjøpesenter og svømmehall. Det er 5 km til Porsgrunn sentrum og ca. 5 km til sjøen. Det er gode bussforbindelser til byen og jernbanen.

Vil du bli vår nye kollega? Ta gjerne kontakt.

Arbeidsoppgaver

  • Fastlege
  • Allmennmedisinsk offentlig legearbeid 7,5 timer pr uke, på slutten av Alis forløpet
  • Legene må delta i kommunal legevakt

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som lege med rekvisisjonsrett
  • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig, med god språkforståelse
  • Gjennomført LIS 1

I tråd med bestemmelsene i Helsepersonelloven vil det kreves politiattest for den som tiltrer stilling. Denne attesten skal ikke ligge ved søknaden.

Personlige egenskaper

  • Tar initiativ og selvstendig ansvar
  • Er fleksibel, kreativ og samarbeidsvillig
  • Er positiv og har evne til nytenkning
  • Har evne og vilje til tverrfaglig samarbeid

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Vi tilbyr

  • Dyktige kolleger
  • Godt arbeidsmiljø
  • Spennende, utfordrende og lærerikt arbeid
  • Erfaren veileder
  • Tilskuddsordninger for Alis 
  • 8-2 avtale eller kommunal lønn med 20% provisjon av inntekter
  • Ønsker du å kjøpe listen er det gode tilskuddsordninger
  • Gode kompensasjonsordninger for vakter ved legevakten
  • Stillinger: 1

Webcruiter-ID: 4782819748

Hvorfor velge Grenland og Porsgrunn?

Kanskje du har lyst til å flytte hit for å jobbe hos oss? Det finnes det mange gode grunner til. Regionen vår ligger flott plassert mellom fjell og hav. Her finner du flott natur og et byliv i utvikling. Her er det godt å vokse opp og bo, for både store og små. For å se mer om hva vi har å tilby i regionen og for mer informasjon om Porsgrunn kommune, sjekk ut disse lenkene:

www.visittelemark.no

www.visittelemark.no/visit-grenland

www.porsgrunn.kommune.no

www.facebook.com/porsgrunnkommune

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om det er noe du lurer på.

Porsgrunn kommune er en god kommune å bo og jobbe i, synes vi. Vi kan tilby spennende og meningsfulle arbeidsoppgaver i en kommune som er i utvikling. Kommunen vår er passe stor til at akkurat du har påvirkningskraft, samtidig som du lærer mye nytt. Vi har ca. 37.000 innbyggere og er ca. 3.000 ansatte, noe som gjør oss til den desidert største arbeidsgiveren i Porsgrunn, og en av de største arbeidsgiverne i Vestfold og Telemark. Oppdraget vårt er å levere gode tjenester, være en god samfunnsutvikler og arbeide for videre vekst og utvikling i kommunen. Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere løser vi dette viktige samfunnsoppdraget. Vi gir deg utfordringene, vi gir deg mulighet til mestring og stolthet. Vi tror at du vil sette spor etter deg hos oss. Vil du være med?

Generelle opplysninger

Porsgrunn kommune ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i befolkningens samlede kompetanse. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss.

I tillegg gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet, jf. Lov om rett til innsyn i dokument i offentleg verksemd (offentleglova), § 25. Porsgrunn kommune vil varsle søkere som har bedt om å bli unntatt fra offentlig søkerliste hvis dette ønsket ikke kan imøtekommes.

Powered by Labrador CMS