Overlege/Lege i spesialisering, Overvektsseksjon, barn og ungdom - fagressurs

Ansettelsesform: Fast

Publisert Sist oppdatert

INFORMASJON

Tjeneste

Overlege/Lege i spesialisering

­

Arbeidsgiver

Sykehuset i Vestfold HF

­

Sted

Tønsberg

­

Søknadsfrist

03.04.24

Overlege/lege 50%-stilling på Overvekts seksjonen for barn og ungdom 

Overvektseksjonen for barn og ungdom ved Sykehuset i Vestfold (SiV) har ledig 50% vikariat for overlege/lege fra 1. juni 2024. Oppstartdato kan diskuteres. Vikariatet er forventet å være av flere års varighet, men gis i første omgang for ett år. Alle leger med interesse for fedme og fedmerelaterte sykdommer hos barn og ungdom er velkomne til å søke. Det er likevel ønskelig at søker er spesialist i enten barnesykdommer, spesialist i barne- og ungdomspsykiatri, innehar en indremedisinsk spesialitet eller er spesialist i psykiatri eller allmennmedisin. Tilpassing av arbeidstid for å muliggjøre arbeid på et annet sted vil være mulig. 

Stillingene vil være tilknyttet tverrfaglig poliklinikk for barn og unge og innebærer tett samarbeid i et team bestående av leger, sykepleiere, fysioterapeut, klinisk ernæringsfysiologer, psykolog og helsesekretærer. Det polikliniske arbeidet består hovedsakelig i vurdering og behandling av barn og ungdom og deres familier. Vi tilbyr livsstilsoppfølging, medikamentell behandling og, hos et fåtall, også kirurgisk fedmebehandling. Arbeidet inkluderer også noe undervisning i grupper med barn og ungdom og deres foreldre. Tett samarbeid med annet helsepersonell er nødvendig. Nært samarbeid med lokale instanser i kommunen, som for eksempel helsesykepleier, fastlege, barnevern, PP tjeneste, samt barne- og ungdomspsykiatrien er viktig. Vi har et godt, humørfylt og aktivt arbeidsmiljø. Det er 1,5 overlegeårsverk tilknyttet seksjonen 

Overvektseksjonen for barn og ungdom er organisatorisk en av flere seksjoner ved Hormon-, overvekt- og ernæringsavdelingen ved SiV. Avdelingen tilbyr et helhetlig tilbud til lokale helseforetak og primærhelsetjenesten om utredning og behandling av voksne, barn og unge med alvorlig fedme og av voksne med hormonsykdommer. Videre har avdelingen et regionalt ansvar for behandling av overvekt. Det er en tett kontakt med Barne- og ungdomsavdelingen ved Sykehuset samt samarbeider med Kirurgisk klinikk som har ansvaret for gjennomføringen av den vektreduserende kirurgien. 

Det er ingen vaktordning tilknyttet denne stillingen. 

Sykehuset i Vestfold ser forskning som en viktig del av virksomheten, både av hensyn til kvaliteten i pasientbehandling, rekruttering, fagutvikling og omdømme. 

Sykehuset ligger sentralt i Vestfold med kort vei til flyplass, hovedstaden og kysten med alle muligheter dette bringer. 

www.visitvestfold.no.

Arbeidsoppgaver

  • Poliklinisk arbeid
  • Tverrfaglig samarbeid med flere profesjoner
  • Undervisning i grupper

Kvalifikasjoner

  • Lege, helst med relevant spesialitet
  • Kompetanse og erfaring innenfor fagfeltet vil være en fordel 
  • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk (skandinavisk) og engelsk, både muntlig og skriftlig kommunikasjon og formidling av forskningsresultater
  • Det forutsettes oppholds- og arbeidstillatelse i Norge

Den som får tilbud om stillingen, må legge fram politiattest etter Lov om helsepersonell § 20a (gjelder arbeid med barn og utviklingshemmede) ved tiltredelse.

Personlige egenskaper

  • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Vi tilbyr

  • Gode låne- og forsikringsordninger hos KLP
  • Alle ansatte ved sykehuset omfattes av gruppelivsforsikring, reiseforsikring ved tjenestereiser, ulykkesforsikring - fritid og yrkesskadeforsikring
  • Gode velferdsordninger, med blant annet bedriftsidrettslag og personalhytter
  • Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid kommer frem av gjeldende lover og forskrifter, overenskomster og øvrig reglement
  • Stillinger: 1
  • Stillingsprosent: 100

Webcruiter-ID: 4785463110

Som ansatt ved Sykehuset i Vestfold HF vil du bli medlem av kollektive pensjonsordningen i KLP, og trekkes 2 % i pensjonsinnskudd. Les mer om offentlig tjenestepensjon på www.klp.no

I Sykehuset i Vestfold HF verdsettes mangfold og inkludering. Medarbeidere med ulik kompetanse, bakgrunn, livserfaring og perspektiv gir gode forutsetninger til å ta vare på hver enkelt pasient og bidrar til godt samarbeid og forståelse. Vi håper du vil søke på stilling hos oss.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring og eventuelle spesialistgodkjenninger. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som er oppgitt i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi minner om at alt arbeid etter fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning. 

Sykehuset i Vestfold HF (SiV HF) er en del av foretaksgruppen Helse Sør-Øst og gir spesialisthelsetjenester for somatikk, psykiatri og rusbehandling til befolkningen i Vestfold.

SiV HF har flere lokasjoner i Vestfold og hovedvirksomheten er i Tønsberg.

Sykehuset har 4100 årsverk og om lag 5400 ansatte.

I SiV HF løses også oppgaver innen forskning, utdanning og opplæring av pasienter og pårørende.

Les mer om oss på www.siv.no.

Powered by Labrador CMS