Seksjonsleder for leger i spesialisering (LIS). Avdeling leger, Barne- og ungdomsklinikken, Akershus universitetssykehus HF.

Ansettelsesform: Fast

Publisert

INFORMASJON

Tjeneste

Seksjonsleder LIS, Avdeling leger

­

Arbeidsgiver

Akershus universitetssykehus HF

­

Søknadsfrist

31.10.2024

Vil du være med på å forme fremtiden til Barne- og ungdomsklinikken ved Ahus?

Vi søker en initiativrik og engasjert seksjonsleder for leger i spesialisering (LIS) til Barne- og ungdomsklinikken (BUK). Vi ser etter deg som vil bidra slik at vi kan tilby den beste spesialistutdanningen i en av Norges største barneavdelinger.

BUK ved Ahus betjener en barnebefolkning på 125 000 og har rundt 350 dedikerte ansatte. Klinikken dekker de fleste fagområder innen pediatri og fungerer som en fullverdig utdanningsinstitusjon for leger i spesialisering. Vi er stolte av vårt tverrfaglige miljø som fremmer samarbeid, kunnskapsdeling og faglig utvikling.

Klinikken består av åtte avdelinger, inkludert Barn og ungdom med eget barnemottak og barneovervåkning, Nyfødtintensiv for barn ned til gestasjonsalder (GA) 26, Barnehabilitering, samt en egen avdeling for barn og unges psykiske helse. Vi har også en forskningspost og et sterkt fokus på å fremme deltakelse i forskning.

Som seksjonsleder for leger i spesialisering (LIS) vil du ha en sentral rolle i oppfølgingen og videreutviklingen av spesialistutdanningen ved vår avdeling. Du vil være ansvarlig for å sikre at LIS-leger er godt organisert i tilpassede vaktturnuser, og i samarbeid med utdanningsansvarlig overlege sørge for god oppfølging og veiledning av LIS. Som en del av ledergruppen i Avdeling for leger forventes det at du bidrar til at både avdelingen og klinikken når sine overordnede strategiske mål.

BUK ved Ahus tilbyr et godt arbeidsmiljø med stor faglig bredde, hvor samarbeid og kontinuerlig læring er sentrale verdier. Vi legger stor vekt på et aktivt fagmiljø, og du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig.

Ahus ligger kun 20 minutter fra Oslo sentrum, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser samt et arbeidsmiljø hvor din fagkompetanse virkelig blir verdsatt.

Vi søker deg som er spesialist i pediatri og har en interesse for ledelse.

Vi oppfordrer alle kvalifiserte søkere, uavhengig av identitet og bakgrunn, til å søke.

Arbeidsoppgaver

  • Personalansvar for leger i spesialisering (LIS), inklusiv LIS 1, ALIS, BUPH hospitanter og andre hospitanter.
  • Ansvar for planlegging, koordinering og organisering av den daglige legevirksomheten for LIS ved avdelingen. Turnus- og bemanningsplanlegging skjer i nært samarbeid med de andre seksjonslederne og egen rådgiver tilknyttet legeavdelingen.
  • Bidra til rekruttering og utvikling av LIS i tråd med Barne- og ungdomsklinikkens behov.
  • Bidra til å sikre at diagnostikk og behandling ved Avdeling for barn og ungdom opprettholder en faglig forsvarlig standard, samt at pasientadministrative rutiner følges.
  • Avdeling for leger har et felles budsjett som dekker alle legene ved Barne- og ungdomsklinikken. Stillingen innebærer medansvar for utarbeidelse og oppfølging av budsjettet for Avdeling for leger.
  • Bidra til å styrke pasientkvaliteten ved å sikre at klinikken ivaretar sin rolle som universitetssykehus, gjennom tilrettelegging for både undervisning og forskning.
  • Bidra til samarbeidet innen foretaket med fokus på LiS-utdanningen.

Kvalifikasjoner

  • Spesialist i pediatri med bred erfaring og særlig kompetanse innen generell pediatri, samt spisskompetanse innen ett eller flere fagområder.
  • Ønsker å utvikle seg som leder og delta i lederutviklingsprogrammer.
  • Interesse for forskning og ser betydningen av å integrere forskning som en del av den kliniske virksomheten
  • Engasjement og ønske om å bidra i felleskap til det beste for Barne- og ungdomsklinikken.

Personlige egenskaper

  • Gode samarbeidsegenskaper
  • Gode kommunikasjonsferdigheter
  • Evne til å arbeide systematisk
  • Engasjert, fleksibel og løsningsorientert
  • Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

  • Bli en del av en stor barne- og ungdomsklinikk med en habiliteringsavdeling og en legegruppe med høy kompetanse og stor faglig bredde.
  • Spennende arbeidsoppgaver med en variert pasientpopulasjon, og gode muligheter for egen faglig utvikling
  • Gode velferdstilbud for ansatte, f.eks. hytteutleie og bedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud
  • Muligheter for hjelp med bolig og barnehageplass 
  • Gode velferdstilbud for ansatte, f.eks. hytteutleie, teaterbilletter og mye annet
  • Bedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud 

Akershus universitetssykehus (Ahus) er et lokal- og områdesykehus for ca. 618 000 innbyggere. Hovedoppgavene er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring. Vi har pasienttilbud innen somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling. Tjenestestedet er imidlertid Akershus universitetssykehus HF og innbefatter alle sykehusets lokasjoner. Arbeidsgiver tar forbehold om endring av arbeidssted, arbeidsoppgaver og ansvarsområde ved behov.

«Menneskelig nær – faglig sterk» er vår visjon

Barne- og ungdomsklinikken (BUK) ved Ahus er blant landets største barneavdelinger med et barnebefolkningsgrunnlag på 125.000 og drøyt 300 ansatte. BUK dekker de fleste fagområder innen pediatri og har gruppe 1-status.

Klinikken har egen forskningsavdeling, en avdeling for stab- og kontortjenester, samt seks kliniske avdelinger samlet i ett bygg: nyfødtintensiv, barn og ungdom som inkluderer barnemottak, sengepost, barneovervåkning og hjemmesykehus, poliklinikk for barn og ungdom, habilitering av barn og unge, barn og unges psykiske helse og avdeling for leger.

Klinikken er organisert som et komplett og moderne barne- og ungdomssenter med aldersgrense 18 år. Fag- og kompetanseutvikling er prioriterte områder. Klinikken har etablert regelmessig simuleringstrening i akuttsituasjoner (SIM) for alt helsepersonell på døgnpostene.

Webcruiter-ID: 4868453506

Powered by Labrador CMS