Vil du være med og skape fremtidens helsetjeneste for Oslos befolkning? Administrerende direktør ved Diakonhjemmet sykehus

Ansettelsesform: Fast

Publisert Sist oppdatert

INFORMASJON

Tjeneste

Administrerende direktør

­

Arbeidsgiver

Diakonhjemmet sykehus

­

Sted

Oslo
­

Søknadsfrist

12.08.2024

Diakonhjemmet sykehus søker etter administrerende direktør med evne til å skape engasjement, samhold og resultater.

Spesialisthelsetjenesten står foran store utfordringer, bl.a. knyttet til digitalisering og bedre oppgavedeling mellom helsepersonell med ulike kvalifikasjoner. Diakonhjemmet sykehus har sterke fagmiljøer, utstrakt forskningsvirksomhet og en god strategi.

Vi søker etter en toppleder med strategisk blikk som er motivert til å utvikle vårt brede tjenestetilbud. Topplederen må ha evne til å bygge tillitsfulle relasjoner både internt med ledere og medarbeidere i hele sykehuset, og eksternt med samarbeidspartnere i spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten.

Diakonhjemmet sykehus er et privat ideelt sykehus eid av Diakonhjemmet stiftelse. Vi samarbeider tett med de øvrige virksomhetene i Diakonhjemmet. Sykehusets oppdrag og finansiering kommer fra Helse Sør-Øst RHF. Direktøren må evne å samarbeide mot både eier og oppdragsgiver og også bidra i utviklingen av Diakonhjemmets posisjon som ideell aktør.

For å lykkes må du ha relevant høyere utdanning og bred ledererfaring med dokumenterte resultater. Du må ha erfaring fra endrings -og innovasjonsprosesser. Du må kunne utvikle verdibevisst lederskap i en kontekst med tydelige mål, resultatstyring og tøffe prioriteringer. Du må ha god kjennskap til helsetjenestene og det er en fordel med erfaring fra spesialisthelsetjenesten. Du må ha en forståelse for hva det innebærer å være leder ved en diakonal og ideell institusjon. Vi ser det som nødvendig at du også har solid erfaring med økonomi- og virksomhetsstyring, samt har god forståelse for politiske prosesser.

Ta gjerne uforpliktende og fortrolig kontakt med vår rådgiver i Habberstad, Hans Petter Karlsen, mobil 93425743 eller styreleder Ingunn Moser, mobil 95227376Velkommen til å søke stilling!

På Diakonhjemmet sykehus tar vi godt vare på pasientene og på hverandre. Vi ser fram til å få deg på laget.

Diakonhjemmet Sykehus er lokalsykehus for 145 000 innbyggere i bydelene Frogner, Ullern og Vestre Aker. Sykehuset har utvidet ansvarsområde for alderspsykiatri og eldre med brudd, og regionsykehusfunksjoner innen revmatologi.

Diakonhjemmet Sykehus er et ideelt diakonalt aksjeselskap eid av Diakonhjemmet Stiftelse. Se www.diakonhjemmetsykehus.no.

Webcruiter-ID: 4832703294

Powered by Labrador CMS