Vil du være med på å forbedre helsetjenestene for innbyggere over hele landet? KS søker medisinsk fagsjef!

Ansettelsesform: Fast

Publisert Sist oppdatert

INFORMASJON

Tjeneste

Medisinsk fagsjef

­

Arbeidsgiver

KS

­

Sted

Oslo

­

Søknadsfrist

04.03.24

Bli kjent med KS - kommunesektorens organisasjon

KS' visjon er: "En selvstendig og nyskapende kommunesektor". KS er kommunesektorens organisasjon. Alle norske kommuner og fylkeskommuner er medlemmer, og KS er den største arbeidsgiverorganisasjonen i offentlig sektor. KS arbeider for at medlemmene skal utvikle gode lokalsamfunn med lokalt tilpassede velferdstjenester KS har hovedkontor i Oslo, 16 kontorsteder i 7 regioner og et kontor i Brussel.

Medisinsk fagsjef

Vi trenger deg med solid erfaring innen helsefag, gode samarbeidsevner og strategisk tenkning.

Avdeling helse og velferd

Avdeling helse og velferd har ansvar for interessepolitisk arbeid med saker som gjelder hele bredden av helse og omsorg, herunder flyktning- og innvandringsspørsmål, bosetting, integrering, sosiale tjenester og partnerskap i NAV for å nevne noe. Avdelingen jobber med å ivareta kommunesektorens interesser i spørsmål som gjelder regulering, organisering og finansiering av disse tjenesteområdene, i tillegg til å støtte kommunenes utviklingsarbeid.

Vår medisinske fagsjef jobber interessepolitisk med helsefaglige problemstillinger

Vår nye kollega vil jobbe selvstendig med arbeid knyttet hele spekteret av helse i kommunal sektor! Men du er ikke alene. Mange av oppgavene krever naturlig nok samarbeid på tvers av fagavdelinger i KS, intern i avdelingen, kommunal sektor, og sentrale myndigheter og andre interesseorganisasjoner.

Som medisinsk fagsjef har du ansvar for mye av det interessepolitiske arbeidet knyttet til utvikling av legetjenestene i kommunene - fastlegeordningen, legevakt, øvrige allmennlegetjenester og kommuneoverlege-funksjonen. Arbeidet vil også omfatte helseberedskapsfeltet. Videre vil du delta i nasjonale prosesser knyttet til utvikling av disse tjenestene som medlem i styringsgrupper, arbeidsgrupper eller referansegrupper. Du vil være en viktig premissgiver fra avdelingen inn mot andre fagområder i KS, slik som arbeidsgiverområdet og digitaliserings- og forskningsområdet.

Vi søker en god kollega med medisinskfaglig tyngde

For å lykkes i denne stillingen ser vi for oss at du må ha tung helsefaglig bakgrunn, gjerne med tyngde innen samfunnsmedisin eller allmennmedisin. Du må mestre å oppnå effektivt samarbeid mellom forskjellige parter, og ha betydelig erfaring med å bygge nettverk. Kjennskap til kommunen og hvordan den fungerer er en åpenbar fordel, spesielt i en oppstartsfase i rollen.

Vi ønsker oss en kollega med faglig engasjement og humør som smitter! Du trives med mennesker og relasjonsarbeid, og er en positiv miljøskaper.

Sentral rolle med nasjonalt nedslagsfelt!

Som medisinsk fagsjef i KS vil du ha en rolle som bidrar til viktige endringer i samfunnet. Du vil også være en viktig støtte til andre avdelinger og områder i KS i forbindelse med nasjonale prosesser og prosjekter, i samarbeid med statlige myndigheter og etater.

Kanskje er det deg vi ser etter? Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

KS er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av alder, funksjonshemming eller etnisk bakgrunn. En arbeidshverdag hos KS skal være preget av mening, ansvar og utvikling.

Søknadsfrist snarest, og senest 4. mars 2024. Vi vurderer kandidater fortløpende, og tar sikte på gjennomføring av førstegangsintervju i midten av mars.

Om du ble nysgjerrig på stillingen, må du gjerne kontakt med avdelingsdirektør Mari Trommald for en uforpliktende prat. Kontaktinformasjon finner du under kontaktpersoner for stillingen.

Powered by Labrador CMS