Overlege / lege i spesialisering. HABU SSA.

Ansettelsesform: Vikariat

Publisert

INFORMASJON

Tjeneste

Overlege / lege i spesialisering

­

Arbeidsgiver

Sørlandet sykehus HF

­

Sted

Arendal

­

Søknadsfrist

18.08.2024

Vi har ledig ett års vikariat i 100% stilling som overlege/lege i spesialisering med mulighet for forlengelse ved Habiliteringstjenesten for barn og unge (HABU), Sørlandet sykehus i Arendal. Tiltredelse ca. 01.11.2024.

Habiliteringstjenesten for barn og unge (HABU) er en enhet i Barne- og Ungdomsavdelingen (BUA), som er en avdeling under Somatisk klinikk, Sørlandet sykehus Arendal (SSA). HABU er lokalisert til 6.etasje i sykehuset («Barnas sykehus»), vis-a-vis BUA sengepost/poliklinikk og Regional Kompetansetjeneste – Medfødte Russkader (RK-MR) Helse Sør-Øst, som er eneste kompetansetjeneste i sitt slag i Norden.

HABU har ansvar for å gi spesialisthelsetjenester til barn og unge fra 0-18 år med medfødte og ervervede funksjonsnedsettelser og utviklingsvansker. Enheten får årlig henvist ca. 200 nye barn og gir oppfølgingstilbud til rundt 800-900 barn og unge med ulike grader av funksjonsnedsettelser. HABU, SSA har rundt 13 årsverk, inkludert 2 overlegestillinger med ansvarsområde tverrfaglig vurdering/utredning/diagnostikk, saksansvar/pasientansvar, veiledning til pasienter, familie og fagpersoner i 1. linjetjenesten. En av overlegene søker nå permisjon for å gå inn i en 100% lederstilling ved HABU Arendal.

Habiliteringstiltakene har som målsetning å bidra til bedre mestring og livskvalitet for barn og familie. En del av HABU sitt arbeid foregår ambulant. HABU har i tillegg til den direkte kliniske virksomheten ansvar for å bistå kommunene med kompetanseutvikling i forhold til målgruppene.

Den som får tilbud om stillingen, må legge fram politiattest etter Lov om helsepersonell § 20a (gjelder arbeid med barn og utviklingshemmede).

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring og eventuelle spesialistgodkjenninger. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som kommer frem i CV og til fastsettelse av lønn.

Sørlandet sykehus ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.

Sørlandet sykehus praktiserer meroffentlighet. Offentlig søkerliste vil inneholde navn på samtlige søkere. Det må foreligge særskilte omstendigheter for å få innvilget unntak, jf. Offentleglova § 25.

Arbeidsoppgaver

  • Barnenevrologisk diagnostikk og utredning, habilitering, behandling og langtidsoppfølging samt opplæring til brukere, pårørende og kommunalt personell.
  • Arbeidsoppgaver i stillingen er knyttet til arbeid med småbarn/skolebarn/ungdom som har ulike typer funksjonsnedsettelser som bl.a.: fysisk funksjonshemming, sammensatte lærevansker, autismespekterforstyrrelser, psykisk utviklingshemming, syndromtilstander
  • Delta i enhetens interne og eksterne kursvirksomhet
  • Bistå i avdelingens kvalitetsarbeid

Kvalifikasjoner

  • Spesialist i barnesykdommer med kompetanse innen barnenevrologi/habilitering.
  • Lege som er spesialist i barne- og ungdomspsykiatri, eller leger som er under avsluttende spesialisering innen pediatri, oppfordres også til å søke.
  • Søkere bør ha førerkort og disponere bil. HABU Arendal har ingen tjenestebiler.

Personlige egenskaper

  • Gode samarbeidsevner og motivasjon for tverrfaglig teamarbeid
  • Interesse for utredning og oppfølging av barn med medfødte eller tidlig ervervede funksjonsnedsettelser
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne
  • Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

  • Et spennende og variert arbeid med barn, ungdom og familier
  • Et arbeidsmiljø preget av tverrfaglighet og med mange erfarne og dyktige kolleger
  • Tett samarbeid med Barne- og Ungdomsavdelingens øvrige enheter inkl. Regional Kompetansetjeneste-Medfødte Russkader (RK-MR)
  • Mulighet for forsknings- og utviklingsarbeid

- Trygghet når du trenger det mestSørlandet sykehus er Agders største kompetansebedrift, med over 7000 ansatte fordelt på ulike lokasjoner. Vi har ansvar for spesialisthelsetjenester innen fysisk og psykisk helse og avhengighetsbehandling. I tillegg utdanner vi helsepersonell, forsker og underviser pasienter og pårørende.

Les mer om oss på www.sshf.no og følg oss på Facebook

Webcruiter-ID: 4827619021

Powered by Labrador CMS